BETA

Goede doelenkapper Sjaak Ridder van GYLD verrast hulpbehoevenden


 

Kapper Sjaak Ridder die al eerder voor een goed doel knipte tijdens EuroPride is vanaf deze week op kersttour. Sjaak bezoekt een aantal verpleeg- en verzorgingshuizen in Amsterdam en omstreken om hulpbehoevenden gratis goed gekapt de kerst in te laten gaan.

 

Jij wilt dit artikel niet missen. Lees hier verder »

#trends – Mannen opgelet! Het is weer tijd voor een nieuwe look

Mannenkapsels

Het nieuwe jaar komt steeds dichterbij. En dat willen we natuurlijk fris beginnen. Een fresh haircut mag dan natuurlijk niet ontbreken. Er zijn zoveel verschillende herenkapsels, maar de undercut blijkt wel de trend van de laatste jaren. Iets langer aan de bovenkant, en korter aan de zijkanten. Maar daar zijn dan ook weer veel verschillende varianten in mogelijk. Inspiratie nodig voor een nieuwe look? Lees dan snel verder.

 

Jij wilt dit artikel niet missen. Lees hier verder »

#halloween – Dit zijn de 5 beste looks van de GYLD Halloween Grime Pre-Party

De engste dag van het jaar is eindelijk aangebroken: Halloween. Afgelopen zaterdag werd Halloween door het hele land uitbundig gevierd. Maar zonder freaky schmink, geen Halloween. En omdat jezelf schminken nog zo makkelijk niet is, organiseerden wij de GYLD Halloween Grime Pre-Party. Ons team van professionele visagisten en grimeurs stond klaar om bezoekers om te toveren voor hun feestje. En aan creativiteit ontbrak het niet. Wij zetten een aantal opvallende creaties voor je op een rij.

 

Jij wilt dit artikel niet missen. Lees hier verder »

#partytime – Met deze last minute beauty tips shine jij tijdens je ADE party


 
Vanavond is het eindelijk zover: de start van het Amsterdam Dance Event! Heb jij toch nog op het allerlaatste moment een kaartje weten te bemachtigen, of heb je gewoon inspiratie nodig voor jouw ADE feestje? Wij hebben de last minute beauty tips voor jou op een rijtje gezet. Ben jij niet aangelegd met de beste haar of make-up skills of wil je gewoon een avondje in de watten worden gelegd? No worries! GYLD heeft speciaal voor jou een tijdelijk actie van woensdag 18 oktober tot en met zondag 22 oktober. Vanaf €15,- ervaar jij de luxe van een professionele stylist die je bij jou thuis helemaal mooi maakt om te feesten. Zeker weten dat alle aandacht in de club naar jou gaat! Klik hier voor meer informatie over deze actie.

 

Jij wilt dit artikel niet missen. Lees hier verder »

#totallydisco – Deze 5 feestjes mag jij zeker niet missen tijdens het Amsterdam Dance Event


 
Yes! Het is weer tijd voor het grootste dance event van Amsterdam. Van woensdag 18 oktober tot en met zondag 22 oktober kleurt de stad weer geel en bereiden de beste DJ’s zich voor om jou en jouw vrienden een te gekke avond te bezorgen. Speciaal voor wie niet altijd de beste feestjes in de stad weet te vinden, hebben wij de 5 toppers tijdens ADE op een rijtje gezet.

 

Jij wilt dit artikel niet missen. Lees hier verder »

#fall2017 – 5 haartrends waar jij de herfst wel mee doorkomt

 

We mogen in Nederland de herfst weer welkom heten. En dat kunnen we direct wel weer merken aan het weer. Huilen. Wat gaat de zomer toch altijd weer snel voorbij. Maar dat betekent wel dat we die mooie tussenjas weer uit de kast kunnen trekken, genieten van een warme choco met heel veel slagroom, en ’s avonds lekker met een dekentje op de bank kunnen kruipen samen met onze grootste vriend: Netflix. Ja, de herfst heeft toch ook wel weer zo z’n charmes. En het grootste pluspunt? We mogen weer een nieuwe look uitkiezen. Want naast het aanvullen van onze garderobe, is dat de beste manier om te vieren dat er weer een nieuw seizoen is aangebroken!

 

Jij wilt dit artikel niet missen. Lees hier verder »

#trends – De nieuwste beautytrends gespot tijdens de Spring Summer ’18 New York Fashion Week

 

Hoewel de herfst officieel nog niet is begonnen, staan ze in New York alweer te springen voor de Spring Summer 2018 looks. Afgelopen week was het namelijk weer tijd voor ’s werelds grootste fashion event van het jaar: New York Fashion Week. Voor velen een droom, voor enkele GYLD stylisten een werkelijkheid. Zij hebben al die kans gehad om haar en make-up te verzorgen van de mooiste modellen, terwijl de nieuwste trends over de catwalk paradeerden. Want dat is NYFW. De plek om de nieuwste trends te spotten. Dus dat is wat wij voor jou hebben gedaan. Online dan wel. Want dat retourtje New York, dat komt er nog wel! #keepondreaming

 

Jij wilt dit artikel niet missen. Lees hier verder »

#herkenbaar – Waarom je na het lezen van dit artikel nooit meer naar die grote salon bij jou om de hoek wilt


 
 
Herken je dat? Heb je een afspraak bij de kapper gemaakt, zit je daar vervolgens alsnog een halfuur te wachten omdat de afspraken weer uitlopen. Heb je daar nou je vrije zaterdagmiddag voor opgegeven? Bladerend door de Privé met een lauwe koffie hoop je maar dat die ene goede kapper als eerste klaar is, zodat je straks in haar stoel belandt.

 

Jij wilt dit artikel niet missen. Lees hier verder »

#followyourdreams – Hoe ook jij jouw droom als freelance stylist waar kunt maken


 
 
Voor jezelf beginnen. Dat is toch wel de droom van iedere kapper, haarstylist of visagist. Of het nu gaat om het openen van een eigen salon, voor jezelf beginnen als stylist op locatie, of de hele wereld over reizen voor fotoshoots. Want zeg nou zelf, hoe fijn is het om geen baas meer boven je te hebben en alles lekker zelf te mogen beslissen. Van de producten die je gebruikt, de behandelingen die je aanbiedt, tot het bepalen van je eigen werktijden, heerlijk die vrijheid en flexibiliteit!

Echter komen er met dromen vaak ook onzekerheden en twijfels bij kijken. Moet ik dit nu wel echt doen? Of wat als het mij allemaal niet lukt? Maar daar is GYLD! Om jou op weg te helpen om jouw dromen waar te maken, en om alle twijfels van tafel te vegen. Just follow your dreams!

 

Jij wilt dit artikel niet missen. Lees hier verder »