BETA

#fall2017 – 5 haartrends waar jij de herfst wel mee doorkomt

 

We mogen in Nederland de herfst weer welkom heten. En dat kunnen we direct wel weer merken aan het weer. Huilen. Wat gaat de zomer toch altijd weer snel voorbij. Maar dat betekent wel dat we die mooie tussenjas weer uit de kast kunnen trekken, genieten van een warme choco met heel veel slagroom, en ’s avonds lekker met een dekentje op de bank kunnen kruipen samen met onze grootste vriend: Netflix. Ja, de herfst heeft toch ook wel weer zo z’n charmes. En het grootste pluspunt? We mogen weer een nieuwe look uitkiezen. Want naast het aanvullen van onze garderobe, is dat de beste manier om te vieren dat er weer een nieuw seizoen is aangebroken!

 

#1 Askleurige lokken

Jouw zongekleurde lokken maken dit najaar plaats voor een askleurige ondertoon. Als je van jezelf blond haar hebt, ga je voor de sandy blonde look. Deze koele, grijsblonde kleur zullen we veel in het straatbeeld terug zien komen. Maar ook als brunette kun je met deze trend goed voor de dag komen. Enkel een paar plukjes, of een geheel matte, assige kleur, staat ook bij brunettes geweldig.


#2 De bob is terug

Of is deze trend überhaupt wel weggeweest? De bob is wel een van de meest sexy, maar ook classy kapsels die er is en zien we al jarenlang in het straatbeeld terugkomen. En veelzijdig dat deze hairdo is! Of je nu gaat voor strakke lijnen voor een wat serieuzere uitstraling of hem speels wat volume en krullen geeft. De bob is en blijft hip! Fashion blogger Aimee Song is deze herfst ook fan.


#3 Blorange

Wil jij lekker opvallen deze herfst? Ga dan voor deze uitdagende trend. Een mix van blond, oranje en roze. I know. Wij hebben de naam ook niet verzonnen. Maar tof is het wel! En het fijne aan deze trend is dat blorange zowel op blond als op bruin haar geverfd kan worden. Durf jij deze trend aan?


#4 Lowlights
Naast de koele astinten, zien we dit najaar ook weer mooie warme kleuren. Bijvoorbeeld bij fashion blogger Negin Mirsalehi die haar bos krullen nog meer diepte geeft met verschillende tinten lowlights. Dit geeft een heel speels effect en zorgt voor een perfecte herfst uitstraling!


#5 Balayage
Hmm gaan we dit najaar voor blond of bruin? Speciaal voor diegene die niet kunnen kiezen hebben we de grootste trend van afgelopen jaar nog even in dit rijtje gezet. En hoewel het dan niet echt meer een ‘trend’ is, noemen we hem toch nog even. Gewoon omdat het kan. En omdat wij nog steeds verliefd zijn op deze look. Van een donkere kleur aan de bovenkant naar een zomerse look van onder. Want hé, we zijn de zomer nog niet helemaal vergeten. Dat komt pas bij het volgende seizoen.


Ben jij overtuigd en toe aan een nieuwe najaarslook? Bekijk dan hier welke thuiskapper beschikbaar is in jouw regio. Geen zin om door weer en wind naar de kapper te gaan? No worries! Onze GYLD-Originals komen gewoon naar jou toe. Zo kun je altijd en overal makkelijk online een kapper op locatie boeken. Wil je toch nog eerst even wat meer inspiratie opdoen, neem dan eens een kijkje op onze Pinterest pagina voor meer haarinspiratie.