BETA

#halloween – Dit zijn de 5 beste looks van de GYLD Halloween Grime Pre-Party

De engste dag van het jaar is eindelijk aangebroken: Halloween. Afgelopen zaterdag werd Halloween door het hele land uitbundig gevierd. Maar zonder freaky schmink, geen Halloween. En omdat jezelf schminken nog zo makkelijk niet is, organiseerden wij de GYLD Halloween Grime Pre-Party. Ons team van professionele visagisten en grimeurs stond klaar om bezoekers om te toveren voor hun feestje. En aan creativiteit ontbrak het niet. Wij zetten een aantal opvallende creaties voor je op een rij.

 

#1 Shayna
Shayna haalde haar Halloween inspiratie van Pinterest. Het begon met iets kleins in haar gezicht, maar al snel wilde ze er nog wat bij en daarna nog wat. Ze vind het leuk om er haar eigen draai aan te geven. Gemaakt door Florence.


#2 Fern
Fern en haar vriend combineren Halloween met Dias de los Muertos. Een van oorsprong Mexicaanse herdenkingsdag. Mensen hebben daar vergelijkbare grime. Gemaakt door Florence en Haroz.


#3 Robin
Robin was vooral op zoek naar een mooie creatie. Er zijn zoveel griezelige en bloederige mensen met Halloween, dat ze juist op zoek ben gegaan naar iets unieks. Gemaakt door Shao-Lin.


#4 Jasper
Jasper’s grime is gebaseerd op het karakter ‘Harvey Dent’ uit Batman. Die heeft een half weggesmolten gezicht. Helemaal passend bij Halloween als je het ons vraagt. Gemaakt door Laura en Shao-Lin.


#5 Robin
Horror en lijken gaan hand in hand. Robin heeft gekozen voor een basic grime met een wit gezicht met zwart doorlopen aderen. De lenzen maken het natuurlijk wel af. Gemaakt door Florence.


Heb jij dit jaar jouw kans gemist? Geen zorgen. Halloween wordt steeds populairder dus zeker weten dat er volgend jaar weer volop geschminkt gaat worden. “Er is ontzettend veel animo voor professionele grime met Halloween. Mensen gaan niet persé verkleed, maar willen dan bijvoorbeeld wel een half skelet op hun gezicht geschminkt hebben. En ga er maar aan staan; voor een leek is dat moeilijk mooi te maken. En voor een feestje willen mensen er toch graag goed uitzien” aldus Dennis, de organisator van de GYLD Pre-Party.

Wil je volgend jaar zelf aan de slag met schmink? GYLD-visagiste Laura heeft voor jou de tip: “Een veel gevraagde grime dit jaar is de ‘Dias de los Muertos-look’. Ook is de enge clown weer in trek dankzij de bioscoop hit dit jaar. De kunst is om daar natuurlijk je eigen draai aan te geven. Op internet is daarvoor veel inspiratie te vinden. En als je zelf met een kwast aan de gang gaat: zorg dat je vooral rode, zwarte en witte schmink in huis hebt, dan kom je een heel eind.”

Bekijk alle foto’s hier!