BETA

#partytime – Met deze last minute beauty tips shine jij tijdens je ADE party


 
Vanavond is het eindelijk zover: de start van het Amsterdam Dance Event! Heb jij toch nog op het allerlaatste moment een kaartje weten te bemachtigen, of heb je gewoon inspiratie nodig voor jouw ADE feestje? Wij hebben de last minute beauty tips voor jou op een rijtje gezet. Ben jij niet aangelegd met de beste haar of make-up skills of wil je gewoon een avondje in de watten worden gelegd? No worries! GYLD heeft speciaal voor jou een tijdelijk actie van woensdag 18 oktober tot en met zondag 22 oktober. Vanaf €15,- ervaar jij de luxe van een professionele stylist die je bij jou thuis helemaal mooi maakt om te feesten. Zeker weten dat alle aandacht in de club naar jou gaat! Klik hier voor meer informatie over deze actie.

 

#1 Red lipstick
Red lips are hot. En al helemaal bij Kim Feenstra. Hartstikke makkelijk als je zelf even een kleine update aan jouw look wilt geven. Wanneer je een heftig kleurtje op je lippen smeert, houd je ogen dan vooral rustig. Ga voor een iets lichtere roze voor een subtiele look of voor donker paars als je van heftig houdt!
 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) op


 
#2 Flirty curls
Als je normaal stijl haar hebt, maken krullen je outfit net wat feestelijker. Een haarstylist maakt krullen à la Monica in een hand omdraai. Ga voor deze flirty look tijdens jouw ADE feestje en laat die krullen maar dansen!
 


 
#3 Winged eyeliner
Gigi Hadid is de queen van de winged eyeliner. Een simpele naturel make-up met hele sprekende ogen is ook wel haar beauty statement. Met haar prachtige blonde haar met een klein beetje slag steelt zij de show op de catwalk. Ga voor deze look en steel de show op jouw ADE feestje. #eyelineronpoint

 


 
#4 Ponytail
Vaak doen we een staart in als we gaan sporten of als we ’s avonds op de bank liggen. Maar hoe sexy is deze prachtige look. Voor de make-up vraag je de visagist voor een smokey eye met een beetje shimmer en een nude lipstick. Een messy bun of ponytail legt dan alle focus op jouw ogen en geeft een nonchalant en speels effect.
 


 
#5 Little touch of blue
Wil jij iets gewaagder en weer eens iets anders dan normaal? Het is tenslotte wel het Amsterdam Dance Event! Ga dan voor een groene eyeliner en blauwe oogschaduw à la Rose Betram. Model en vriendin van profvoetballer Gregory van der Wiel rockt deze look met een knotje in haar haar. Maar ook met je haar los en een mooie krul eraan zal je met een kleurtje op jouw ogen lekker opvallen.

 


 
Ben jij er al over uit voor welke look je gaat? Of wil je graag het beauty advies van één van de GYLD stylisten afwachten? Boek dan nu een professionele haarstylist, visagist of barber bij je thuis al vanaf €15,-. Ook hartstikke leuk om te boeken met meerdere vriendinnen voor een echte girls night out! En wil jij jouw avond helemaal goed beginnen? Dan hebben wij goed nieuws. Bij elke boeking ontvang je namelijk een kortingscode van foodora én Abel! Tijdens het klaarmaken bestel je jouw favoriete eten en staat de taxi klaar om je naar je feestje te brengen. Klinkt dat niet als de perfecte start van je party? Boek dan hier.

*Deze actie is geldig van woensdag 18 oktober tot en met zondag 22 oktober 2017.