BETA

#trends – De nieuwste beautytrends gespot tijdens de Spring Summer ’18 New York Fashion Week

 

Hoewel de herfst officieel nog niet is begonnen, staan ze in New York alweer te springen voor de Spring Summer 2018 looks. Afgelopen week was het namelijk weer tijd voor ’s werelds grootste fashion event van het jaar: New York Fashion Week. Voor velen een droom, voor enkele GYLD stylisten een werkelijkheid. Zij hebben al die kans gehad om haar en make-up te verzorgen van de mooiste modellen, terwijl de nieuwste trends over de catwalk paradeerden. Want dat is NYFW. De plek om de nieuwste trends te spotten. Dus dat is wat wij voor jou hebben gedaan. Online dan wel. Want dat retourtje New York, dat komt er nog wel! #keepondreaming

 

#1 Scarf it up

Wie zegt dat een sjaal niet fashionable is? Tijdens de Marc Jacobs show zagen we de mooiste zijden sjaals gedrapeerd om de modellen. Perfect om in de zomer jouw haar te beschermen tegen de felle zon. Van zwart, felle kleuren tot de vrolijkste printjes, het kan allemaal. En stiekem kunnen we deze trend aankomende winter al uitproberen. Lekker warm!

 

🐥🐝🌼 #MJSS18

A post shared by Marc Jacobs (@marcjacobs) on

 

#2 Dramatische eyeliner 

Gigi Hadid en Kendall Jenner schitterden op de catwalk van Tom Ford in een korte pixie cut met smudged eyeliners. Yes eindelijk, zullen velen van ons denken. Niet meer uren voor de spiegel om die perfecte winged eyeliner te creëren. Nu hoeven jouw vriendinnen nooit meer op zaterdagavond op jou te wachten.

 

@kendalljenner in TOM FORD S/S18 Women's Runway Look 31. #TOMFORD #TOMFORDSS18 #NYFW

A post shared by TOM FORD (@tomford) on

 

#3 Lange lokken

Terwijl we de ene dag de pixie look bij Tom Ford voorbij zagen komen, kwamen de volgende dag de lange lokken tevoorschijn. Op de catwalk van Michael Kors showden supermodellen Kirsty Hume en Sarah Donnealia hun lange lokken. Wil jij deze look? Begin dan nu alvast met jouw haar te laten groeien. Maar vergeet niet regelmatig de puntjes te laten knippen, om jouw haar zo gezond mogelijk te houden en gespleten punten te voorkomen.

 

 

#4 Think pink

Als we terugdenken aan de zomer denken we aan vrolijke, felle kleuren. Alexander Wang begrijpt dit hartstikke goed en veranderde zijn model Stella Lucia naar een mix van lavendel roze. Maar je hoeft niet direct heel extreem jouw hele look te veranderen. Denk bijvoorbeeld aan een subtiele roze lippenstift of oogschaduw om jouw natuurlijk schoonheid te benadrukken.

 

@alexanderwangny ss18 💜 @alexwangny #karltempler @guidopalau @diane.kendal @pg_dmcasting thank u!!!

A post shared by Stella Lucia (@stellaluciadeopito) on

 

#5 Flower power

De moderne sixties maken een comeback! Anna Sui zette de bloemetjes buiten op de catwalk, maar ook Phillip Plein showde lange vlechten die ons even terug laten wanen in de tijd. Ongetwijfeld dat we deze look volgende zomer terug gaan zien op de vele festivals.

 

We love you @tinadidit #hair for the #PhilippPlein #SS18 #GoodGoneBad

A post shared by PHILIPP PLEIN (@philipppleininternational) on

 

 
Met deze trends kunnen zijn wij dus vast voor volgend jaar helemaal voorbereid. Nu eerst nog maar even de kou overleven. Hoe je dit het beste doet lees je volgende week!