BETA

#trends – Mannen opgelet! Het is weer tijd voor een nieuwe look

Mannenkapsels

Het nieuwe jaar komt steeds dichterbij. En dat willen we natuurlijk fris beginnen. Een fresh haircut mag dan natuurlijk niet ontbreken. Er zijn zoveel verschillende herenkapsels, maar de undercut blijkt wel de trend van de laatste jaren. Iets langer aan de bovenkant, en korter aan de zijkanten. Maar daar zijn dan ook weer veel verschillende varianten in mogelijk. Inspiratie nodig voor een nieuwe look? Lees dan snel verder.

 

#1 90’s look
Wie wel een uitdaging aandurft gaat voor blond. Want ‘blondes have more fun’. Waarom niet? Kies voor deze look een goede kapper die gespecialiseerd is in verven. Want blond heeft vaak een speciale behandeling nodig. Op GYLD vind jij een kapper beschikbaar in jouw buurt.

#2 Pompadour
Een populaire look voor mannen dit jaar is de pompadour. Bovenop een langere kuif, aan de zijkanten mag het iets korter. Deze stijl is op ieder model toe te passen en de pompadour vind je dan ook in verschillende soorten en maten. Afhankelijk van de look die jij eraan wilt geven ga je voor langere zijkanten, of de zijkanten juist kort geknipt of geschoren. De pompadour en de undercut of de skinfade is dan de perfecte combinatie. Wil jij deze look? GYLD barbier Maurice weet hier alles van.

#3 Awesome curls
Sommige mensen zijn geboren met een geweldige bos krullen. Ben jij zo iemand? Helemaal hip op dit moment zijn de middellange krullen. De juiste kapper of barbier is ook bij dit kapsel heel belangrijk om jouw natuurlijke volume te behouden.

#4 Slick back
De moderne slick back komt ook weer voor in vele vormen en maten en heeft wel wat weg van de pompadour, maar geeft een iets strakkere look. Het haar bovenop het hoofd is wat langer, en de zijkanten zijn opgeschoren. Bij de pompadour zien we vaak strakke lijnen, terwijl dit bij de slick back vloeiender in elkaar overloopt. De juiste styling producten zijn bij deze look heel belangrijk. Onderstaande look is gemaakt door GYLD barbier Maurice.

#5 Disheveled hair
De disheveled look is een natural herenkapsel dat vaak de ‘out of bed’ look geeft. Perfect voor diegene met halflang haar. Geen zin om uren voor de spiegel te staan? Dan is deze nonchalante look perfect voor jou.


Weet jij al voor welke look jij gaat? Kijk voor meer inspiratie op onze Pinterest pagina. Al een idee voor ogen? Boek dan een kapper waar en wanneer jou het beste uitkomt. Kijk voor de kappers bij jou in de buurt op GYLD.