BETA

Dag en nacht de perfecte start van jouw dance event

GYLD x foodora x Abel

Laat je bij jou thuis stylen door een professionele stylist

24 uur per dag van woensdag 18 tot en met zondag 22 oktober

Beschikbaar op elke gewenste locatie in Amsterdam

Speciale prijs:
haar en make-up al vanaf €15,-

GYLD x foodora x Abel

Dit jaar vindt het grootste dance festival van Amsterdam plaats van woensdag 18 oktober tot en met zondag 22 oktober 2017. Speciaal voor jou worden de beste DJ’s overgevlogen en worden de tofste feestjes georganiseerd. Voor deze speciale gelegenheid wil je natuurlijk dat jij er geweldig uitziet. Geen zorgen, dat kan! Of je nu last-minute snel een stylist boekt om je haar te fixen, of gezellig met vriendinnen een girlsnight organiseert, jij ziet er zeker weten fabulous uit.

Bij het klaarmaken voor een party hoor je natuurlijk iets lekkers te eten. Geen feest zonder goede bodem. Of je gaat voor jouw favoriete restaurant of lekker borrelhapjes, dankzij foodora hoef jij gelukkig de deur niet meer uit.

Wanneer je ready to go bent, heb je natuurlijk geen zin om jouw look op de fiets te verpesten. Dankzij Abel arriveer jij bij je feestje in stijl. Boek van te voren gemakkelijk en goedkoop een rit via de Abel app.

Boek nu een GYLD stylist of barber vanaf €15,- en ontvang bij elke boeking €8 korting op jouw aankoop bij foodora én €10,- korting op een taxi van Abel.

foodora
Dankzij foodora hoef je gelukkig de deur niet meer uit voor lekker eten. Bestel makkelijk en snel met de Foodora app, relax terwijl het eten wordt bereid, het eten wordt door de Foodora medewerker op fiets bezorgd en geniet van de snacks voordat het feestje begint. Ontvang bij elke boeking €8,- korting op jouw eerste bestelling met een minimale besteding van €18,-.

Abel
De Amsterdamse taxiservice Abel zorgt ervoor dat jij jouw avond begint in stijl. Boek van te voren gemakkelijk en goedkoop een rit via de Abel app. Bij Abel boek je een stoel in plaats van een hele auto, waardoor de rit gedeeld kan worden met anderen. Wie weet maak je al nieuwe vrienden om mee te feesten voor de avond begonnen is! Ontvang bij elke boeking €10,- korting op jouw eerste rit met Abel.

Questions?
We'd love to help!