BETA

FAQ

Ik ben een stylist

 

Hoe werkt GYLD?
Als stylist krijg je een persoonlijk profiel op GYLD.nl. Hier zien klanten wanneer jij beschikbaar bent, kunnen zij direct een afspraak met jou maken en online de behandeling betalen. Jij ontvangt dan een SMS of e-mail met de tijd en de locatie van de afspraak, en ontvangt het geld nog diezelfde week. Easy!

 

Hoe ziet een profiel op GYLD eruit?
Een profiel op GYLD bestaat uit een korte tekst over jezelf, foto’s van jou en jouw werk, en de behandelingen die je aanbiedt en de prijs die je ervoor vraagt.

 

Wat zijn de kosten?
Een profiel op het GYLD platform is geheel gratis. GYLD brengt enkel per boeking een klein percentage servicekosten in rekening. Verder bepaal je zelf de prijzen voor je behandelingen.

 

Heb ik dan vaste werktijden?
Nee! In de GYLD agenda geef je zelf aan wanneer jij beschikbaar bent. Of dat nou elke week is, alleen op woensdagavond tussen 7 en 8 uur, of één keer per maand op zaterdag. Je bepaalt zelf jouw beschikbaarheid en werktijden. Alle vrijheid van een freelancer dus!

 

Ik heb al een grote klantenkring opgebouwd, is GYLD voor mij dan nog wel relevant?
Bij GYLD bepaal je zelf jouw beschikbaarheid. Het kan zo zijn dat de zaken zo goed lopen en dat jouw agenda al helemaal vol zit. Dan kan je GYLD alsnog gebruiken als er bijvoorbeeld een afspraak op het laatste moment wordt afgezegd of als je graag een keertje op speciale evenementen of een bruiloft wilt stylen. Voor dit soort gelegenheden kan je dan je agenda open zetten wanneer jou dat uitkomt.

 

Kan ik mijn eigen producten gebruiken?
Ja natuurlijk! Je bepaalt zelf welke producten je gebruikt en zorgt hier dus ook zelf voor tijdens de afspraken. Via GYLD kun je met korting producten inkopen. Neem voor meer informatie over het inkopen met korting contact met ons op.

 

Hoe werkt het met de reistijd?
Wanneer je meerdere afspraken achter elkaar hebt, kan het soms lastig uitkomen met de reistijd. Je kunt in de GYLD agenda automatisch een reistijd instellen tussen de behandelingen. Zo heb je altijd genoeg tijd om van de ene afspraak naar de volgende locatie te gaan.

 

Moet ik ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel?
Ja, je hebt een KvK-nummer nodig voor jouw inschrijving bij GYLD.

 

Heb je nog vragen? Bel ons op 020-2612495 of stuur een berichtje via WhatsApp naar 06-27165113!

 

Ik zoek een stylist

 

Wat is GYLD?
GYLD is een online platform waar jij makkelijk en snel een kapper, haarstylist of visagist kunt boeken waar en wanneer jij dat wilt! Of dat nou is bij je thuis, of op kantoor. We do hair. Anywhere.

 

Hoe werkt dat dan?
Op GYLD.nl kan je heel makkelijk een stylist vinden die qua stijl, interesse of budget bij je past. Je kan direct zien wanneer de stylist beschikbaar is en gelijk een afspraak maken. Je betaalt veilig met iDEAL of creditcard. Wanneer de betaling is bevestigd, komt de stylist op de afgesproken tijd en locatie naar je toe!

 

Ik heb een vraag over een behandeling?
Wanneer je een vraag hebt, kun je contact met ons opnemen via 020-2612495. Wij hebben meer informatie voor je over de stylisten en de behandelingen.

 

Is GYLD in heel Nederland beschikbaar?
Momenteel zijn we in meerdere steden door heel Nederland beschikbaar. In de loop van dit jaar zal GYLD in steeds meer steden beschikbaar zijn.

 

Wat betekent GYLD eigenlijk?
GYLD is oud-Engels voor gilde. We zijn een moderne kappersgilde te zijn met oog voor kwaliteit en vakmanschap.