BETA

#totallydisco – Deze 5 feestjes mag jij zeker niet missen tijdens het Amsterdam Dance Event


 
Yes! Het is weer tijd voor het grootste dance event van Amsterdam. Van woensdag 18 oktober tot en met zondag 22 oktober kleurt de stad weer geel en bereiden de beste DJ’s zich voor om jou en jouw vrienden een te gekke avond te bezorgen. Speciaal voor wie niet altijd de beste feestjes in de stad weet te vinden, hebben wij de 5 toppers tijdens ADE op een rijtje gezet.

 

#1 Het Weekend 20.10 – 23.10 / De School
Voor deze editie bedacht De School de boel even op zijn kop te schudden. Afgelopen jaren had elke avond een apart thema: een techno avond, een house avond en een disco avond. Dit jaar brengen zij deze verschillende disciplines, subculturen en genres samen in één weekend. Dat betekent dat de deuren opengaan op vrijdag avond en pas weer sluiten op maandag ochtend. Ja je leest het goed: 62 uur achter elkaar! Dan kan een GYLD’je tussendoor zeker niet ontbreken om even jouw haar te fixen. Ga jij de uitdaging aan?

 

#2 Jack ADE Special / Bijlmerbajes
Eind dit jaar opent nieuwkomer club Jack in een voormalig kantoorgebouw aan de Hogehilweg in Zuidoost. Speciaal voor ADE geven zij ons alvast een voorproefje met een showcase in de Bijlmerbajes. Heb jij deze beruchte oude gevangenis altijd al eens van binnen willen zien? Dit is je kans!
 
#3 Cartel X Pablo Discobar / Paradiso
Alleen al om de geweldige naam mag je dit feestje niet missen. Verwacht deze avond drie zalen, dertien artiesten en negen uur non-stop de lekkerste muziek. Dat wordt een lange nacht vol classic house en funky disco nummers. Ga voor een Colombiaanse look om geheel in stijl dit feestje te bezoeken.
 
#4 Bizzey In de Club 2.0 / Jimmy Woo
Als je niet komt voor de harde techno plaatjes, maar gewoon lekker je high heels uit de kast wilt trekken en samen met je vriendinnen GT’s wilt drinken, dan is de oude vertrouwde Jimmy the place to be. Dans hier de hele avond op chille R&B en bubbling hitjes. Maar kom vroeg: want het is bizzey in de club. Geen tijd op woensdag, maar wel zin in de Jimmy? De hele week nodigen zij meerdere special guests uit, waaronder de bazen van de club.
 
#5 Audio Obscura: Underworld / Fietspassage Rijksmuseum
Een feestje pakken op de plek waar je normaal gesproken altijd onder door fietst? Vorig jaar was het aan Maceo Plex de eer om de eerste editie van het gratis feest te openen. Dit jaar mag de legendarische, elektronische act Underworld laten zien wat zij in huis hebben. Kaarten zijn niet te koop, maar worden uitgekozen op basis van een loting. Schrijf je dus hier snel in.
 
Ben jij er al over uit welke feestjes jij dit jaar meepakt? Waar je ook heen gaat, met GYLD zie jij er geweldig uit. Boek nu vanaf €15,- een GYLD stylist op gyld.nl/dance en ontvang bij elke boeking €8 korting op jouw aankoop bij foodora én €10,- korting op een taxi van Abel. Onze stylisten zijn 24 uur per dag beschikbaar in de periode van woensdag 18 oktober tot en met zondag 22 oktober 2017.