BETA

Wij zorgen voor de zakelijke kant, zodat jij je kunt focussen op het stylen van klanten

Al meer dan 200 kappers en stylisten door heel Nederland gingen je voor

Als freelancer sta je er vaak alleen voor. Niet als het aan ons ligt. 

GYLD is de moderne gilde voor kappers, haarstylisten en visagisten. Op jouw profiel kunnen klanten zien wie jij bent, direct een afspraak maken en online betalen. Wij regelen de zakelijke kant, zoals een online agenda, de promotie en de facturatie. Scheelt jou weer een hoop tijd!

Maar wel geheel vrijblijvend natuurlijk. Je bepaalt zelf welke behandelingen je aanbiedt, welke prijzen je wilt hanteren en waar en wanneer je beschikbaar bent.

Je bepaalt alles zelf en
zit nergens aan vast

Hoe werkt het?

Maak gratis je eigen profiel aan en bepaal welke behandelingen jij wilt aanbieden

Je geeft makkelijk jouw beschikbare werktijden door via de online app

De klant betaalt direct online. Scheelt jou weer gedoe meer met de betaling

Yes! Je hebt een afspraak binnen. Je ontvangt het geld op jouw rekening

Als een klant een afspraak wilt maken, verwijs ik ze door naar mijn profiel op GYLD. Super makkelijk!
Sjaak - Kapper

Veelgestelde vragen

Hoe ziet een profiel op GYLD eruit?
Een profiel op GYLD bestaat uit een leuke tekst over jezelf, foto’s van jou en jouw werk en de behandelingen die je aanbiedt. Neem eens een kijkje op het profiel van Sjaak: www.gyld.nl/sjaak.

Wat zijn de kosten?
Een profiel op het GYLD platform is geheel gratis. GYLD brengt enkel per boeking 20% servicekosten in rekening. Je ‘betaalt’ dus pas op het moment dat je iets aan ons verdient.

Heb ik dan vaste werktijden?
Nee! In de GYLD agenda geef je zelf aan wanneer jij beschikbaar bent. Of dat nou elke week is, alleen op woensdagavond tussen 7 en 8 uur, of één keer per maand op zaterdag. Je bepaalt zelf jouw beschikbaarheid en werktijden. Alle vrijheid van een freelancer dus!

Ik heb al een grote klantenkring opgebouwd, is GYLD voor mij dan nog wel relevant?
Je kan GYLD gebruiken voor al jouw klanten. Het enige wat je dan hoeft te doen is jouw agenda bijhouden, de rest regelen wij. Scheelt jou weer een hoop tijd! Daarnaast zou je GYLD kunnen inzetten om de lege plekken in je agenda te vullen. Ook krijgen we veel aanvragen voor bruiloften en evenementen. Wanneer jij je aansluit bij de GYLD community kunnen wij jou hiervoor benaderen. Leuk voor de afwisseling!

Kan ik mijn eigen producten gebruiken?
Ja natuurlijk! Je bepaalt zelf welke producten je gebruikt en zorgt hier dus ook zelf voor tijdens de afspraken. Via GYLD kun je ook met korting producten inkopen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Hoe werkt het met de reistijd?
Wanneer je meerdere afspraken achter elkaar hebt, kan het soms lastig uitkomen met de reistijd. Je kunt in de GYLD agenda automatisch een reistijd instellen tussen de behandelingen. Er wordt standaard rekening gehouden met 15 minuten reistijd tussen de afspraken.

Hoe zit het met de reiskosten?
Op je profiel geef je zelf aan wat jouw werkgebied is. De prijzen die je hanteert voor een behandeling zijn inclusief reiskosten.

Moet ik ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel?
Ja, je hebt een KvK-nummer nodig voor jouw inschrijving bij GYLD.

Maak hier je profiel aan of bel ons op 020-2612495 indien je nog vragen hebt.