BETA

Ramona Krieger

Haarstyling

Ramona Krieger is een echte vakspecialist, haar talent voor haarstyling en dan specifiek het vlechten blijft dan ook niet onopgemerkt. "Ik wil laten zien wat er mogelijk is met vlechten en dit nieuw leven inblazen."

“Van generatie op generatie is het vlechten aan mij doorgegeven en ik besloot dit uit te werken tot mijn eigen bedrijf Love2Braid. Dit specialisme onder de haarstylisten in de haar & beauty branche is nieuw en het fenomeen braidstylist blijkt een toegevoegde waarde te zijn. ‘We need more fashion in Hair’ vormt de basis van Love2Braid en ik kan mijn creativiteit kwijt in de braidstyles die ik maak. Ik wil laten zien wat er mogelijk is met vlechten en dit nieuw leven inblazen. Door mijn specialisme kan ik eem bepaalde exclusiviteit aanbieden. ‘Bridal braids’ voor bruidskapsels, ‘party braids’ voor speciale gelegenheden & events, ‘fashion braids’ voor photoshoots of modeshows en niet te vergeten ‘men braids’ voor de mannen… niks is te gek.”

"Vlechten is en blijft een trend en zijn niet meer weg te denken in het straatbeeld, je ziet ze voorbijkomen op de rode loper en worden geshowed op de catwalk, runways en fashionweeks." "Geheel onverwacht kwam mijn nominatie voor de ‘Hair Influencer Award 2016’ tijdens de Hair Fashion Night van L’Oreal. Deze nominatie bevestigde dat de beauty branche open staat voor het fenomeen braidstyling. Ik blijf mij constant ontwikkelen en ik ga de uitdaging aan met mijn eigen creativiteit om zo als ‘braidstylist’ het beste uit mezelf te halen. In mijn blog highlight ik van tijd tot tijd items of brands die met het haar te maken hebben en ontwerp ik verschillende stylen hiervoor. Niet alleen bij anderen maar ook neem ik mijn eigen haar onder handen. Verschillende collecties zoals ‘The Beauty of Masks’ & ‘Man Braids 2015 & 2016’ laat een diversiteit aan kapsels en stylen zien." [...]

“Naast al het stylen geef ik workshops waarin ik mijn technieken deel met iedereen die wilt leren vlechten. Inmiddels is de educatie zodanig ontwikkeld dat er ook ‘professionals’ uit het vak aanhaken zoals kappers en visagisten. Naast alle bedrijvigheid hou ik van gezelligheid en hecht veel waarde aan het ‘genieten van het leven’ en tijd spenderen met gezin, familie en vrienden. Ik doe wat ik leuk vind in mijn werk en ik vind het belangrijk dat dit met mijn privé in balans is zodat ik optimaal van alles en iedereen kan genieten.”

‘If you love what you do, you never have to work again…’

Lees meer

Favorieten

  • Vlechten
  • Haarstyling

Opleiding

Ramona is beschikbaar in

  • Hoofddorp
Boek nu een afspraak met
Ramona Krieger

Kortingscode? Klik hier om in te vullen.

Kortingscode

Vul hieronder uw kortingscode in en klik op verifiëren.

Uw kortingscode is geaccepteerd. De korting zal worden verwerkt bij het afrekenen.

Ongeldige kortingscode. Probeer het opnieuw of neem contact met ons op via hello@gyld.nl of 020-2612495.